Panthella Mini Chrome

Varenummer: 5703411772584

Lagerstatus: På lager

DKK 4.095,-
Beskrivelse
Detaljer

‌I 1971 slog Verner Panton sig sammen med Louis Poulsen og udviklede en lampe, der skulle blive et ikon: den kuppelformede Panthella, som er designet til at forme lyset, blidt oplyse omgivelserne og skabe den perfekte stemning. 

Efterspørgslen efter den organiske, elegante form er siden steget, hvilket fik Louis Poulsen til at udvikle en nedskaleret version af designet, Panthella MINI, i 2016 i farver fra Verner Panton’s eget farveunivers. Nu bibringer den nye Panthella MINI i ægte forkromet metal, der er inspireret af Pantons egen finish i forkromet acryl, en legende, spejllignende form, som i endnu højere grad spiller sammen med moderne interiører. Den forkromede Panthella MINI's metalliske finish er kendt for at være fantastisk dekorativ, og den glatte overflade yderst let at vedligeholde.


Panthella MINI fås, foruden versionen med skærm i hvid opal akryl som både Panthella Bord- og Gulvlampe, med metalskærm i sort og hvid samt otte farver med udgangspunkt i Pantons eget farvespektrum. Farverne er taget fra hans allersidste projekt, udstillingen ’Lyset og Farven’ på Trapholt i Kolding. 

Panton ønskede at skabe en lampe, hvor både foden og skærmen fungerer som en lysreflektor. Med sit blændfrie lys er Panthella MINI et smukt eksempel på Pantons uovertrufne sans for stemningsbelysning, og den er optimal til at skabe hygge, hvor en mindre lampe er at foretrække.

Specifikationer
Specifikationer
Mærke Louis Poulsen
Designer Verner Panton
Lampe Serie PANTHELLA
Primær Farve Chrom
Lyskilde (fatning) Indbygget LED
Ledning 2,5m plast ledning
Produktmål (HxBxD) 33,5x25x25
Diameter 25
Demovare Nej