Om House Doctor

 

House Doctor er en familieejet designvirksomhed, som inspirerer og hjælper dig med at skabe et helt personligt rum. Det gør de ved at designe produkter, der skaber balance, enkelthed og autenticitet.

House Doctor gør tingene på deres egen måde. Deres passion ligger i at vælge de rette materialer, mønstre og teksturer og se dem blive forenet i et elegant og afbalanceret design. Evnen til at mikse i stedet for blot at matche er styrken hos House Doctor. Uanset om et produkt har noget minimalistisk, retro eller industrielt over sig, kan du nemt kombinere det med resten af kollektionen i et eklektisk og personligt look.

Detaljer betyder noget, og det skal de også gøre i dit hjem. Du finder dem i en glasur med små huller, i sirligt håndlavede mønstre eller i en vases organiske og voluminøse udseende. I stedet for at bruge iøjnefaldende farver, går vi efter underspillede men interessante detaljer, der overrasker og begejstrer. For House Dosctors produkter skal vække følelser.

Med rødder i den skandinaviske æstetik og designtradition gør House Doctors produkter det nemt for dig at indrette et elegant hjem, hvor der er plads til at leve.