Dependant 6 CIRCULÆR Messing Metalliseret/Hvid

SKU
5714693984442
6.625,00 kr.
Billigst på PriceRunner

Ophængssystemet gør det muligt at gruppere flere pendler og skabe større installationer. Det fås i en lineær og cirkulær version, der begge er tilgængelige i to størrelser. Det lineære system har kapacitet til tre eller fem pendler, mens det cirkulære system har kapacitet til fire eller seks pendler. Hver pendel er ophængt i den ledning, som den leveres med, og systemet gør det muligt for brugeren at placere hver enkelt pendel i den foretrukne højde. Systemet er nemt at installere og fås med tre overflader, der passer til de ophængte pendler.‌

Ophængssystemet Dependant er designet af den danske tegnestue Kilo Design. Opgaven var at skabe et ophængssystem, der kan bruges af både forbrugere og arkitekter til at montere flere pendler i store installationer og opnå en markant visuel effekt ved hjælp af gentagelser. Kilo Design har designet systemet, så det kan bruges sammen med mange forskellige pendeltyper – fra klassiske pendler og glasskærme til helt moderne udtryk. Den modulære designtilgang betyder, at pendlerne kan arrangeres i både erhvervs- og beboelsesrum afhængigt af behov og pladskrav. Ophængssystemet består af fire forskellige varianter med mulighed for fleksibel positionering og installation alene eller sammen med andre i større installationer. Ophængssystemet fås med overflade i metalliseret messing, hvid eller sort, der matcher de ophængte pendler.

Læs mere
Specifikationer
Mærke Louis Poulsen
Designer Kilo Design
Ledning Baldakinen er monteret direkte på loftet. Kan monteres direkte på strømudtag eller til indgang i siden. Ved indgang i siden kun fast installation. Godkendt til sløjfning: Maks. 5 x 2,5 mm². Wire inkluderet. Wire på ledninger: 4 m.
Demovare Nej

Levering & Fragt

Vi har hurtig levering inden for 1-3 dage på lagervarer. Leveringen er gratis ved køb over 499,00 DKK.

Ophørsudsalg

Bemærk - varen kan ikke byttes

Har du spørgsmål?

Kontakt os på:
+45 6915 1564 eller
butik@lyspunkt-herning.dk