OM OS - LAMPEKARTELLET og LYSPUNKT HERNING

VELKOMMEN HOS LYSPUNKT HERNING og LAMPEKARTELLET.DK

Lyspunkt Herning er en af Danmarks største fysiske lampebutik, der forhandler designerlamper fra alle de kendte mærker, heriblandt Louis Poulsen, Le Klint, Lightyears, &tradition, Lampe Gras, Light Point, Lampefeber, Foscarini, Tom Dixon, Secto Design, Kaiser Idell, Kartell, Luceplan, Artemide, Flos, Piet Hein, Normann Copenhagen og mange flere.

Du er meget velkommen til at besøge vores store showroom i Herning, hvor du finder hele 500m2 med det bedste inden for dansk og udenlandsk design. Butikken udbygges løbende med nyheder fra vores leverandører, så vi er altid et besøg værd.

At investere i en ny lampe kan være en stor beslutning, og det er ikke altid nemt at fornemme, hvordan den spiller sammen med indretningen i ens hjem. Ring eller skriv, hvis du ønsker hjælp af en af vores belysningseksperter, til at vælge netop den belysning der passer til dit hjem og smag. Vi har stor erfaring inden for rådgivning om lys og lamper, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed i forbindelse med små såvel som store projekter.

Kom og besøg os i Herning eller bestil her på hjemmesiden – vi er altid friske på en god handel, og har prismatch på alle vores produkter. Vi ser frem til at tage imod dig.

Tak fordi du valgte os

Herunder kan du se et par inspirationsbilleder fra vores showroom i Herning